Transportpersoneel vinden in 2017?

Nieuw transportpersoneel  aantrekken in 2017!  chauffeurstekort ? Staat u ook met 1-0 achter?

 

Voor 2017 is het een grote uitdaging om het personeelsbestand op peil te houden in de transportbranche. Het is vooral lastig om vrachtwagenchauffeurs, heftruckchauffeurs en transportplanners te vinden.  Het vinden van een geschikt transportpersoneel is een dagtaak geworden door tekorten op de arbeidsmarkt. Er is echt een chauffeurstekort ontstaan! Er staan niet langer 10 kandidaten te trappelen om te beginnen bij uw organisatie als de vacature wordt uitgezet in het lokale dagblad. Het vinden van personeel vergt veel meer creativiteit en is vooral een tijdrovende lastige klus.

Bij kleine bedrijven heeft een oningevulde vacature gelijk een impact op de dagelijkse gang van zaken. Vaak is er ook geen persoon die fulltime bezig is met personeelszaken. Dit wordt “erbij” gedaan door de directie, administratie of planner. Bedrijven die geen personeelsfunctionaris hebben staan gelijk 1-0 achter als de vacature dreigt te ontstaan. Er is onvoldoende tijd om het wervingsproces in goede banen te leiden. Als de vacature niet op tijd ingevuld is is er ook nog een verder personeelstekort. Het kan dan voor komen dat iemand van kantoor op de vrachtwagen gaat als die daarvoor ook bevoegd is. En zo raakt al het personeel overbelast want ook het kantoor moet blijven draaien!

 

Om dit op te lossen hebt u eigenlijk externe hulp nodig:

Bij IVLpersoneel kunnen we u helpen met alle vacatures. U kunt ons tijdelijk inhuren als externe recruiter. U hoeft alleen nog maar gesprekken te voeren met de kandidaten die wij voor u gevonden hebben. De geschikte kandidaat of kandidaten neemt u zelf in dienst.  U krijgt daarmee weer een volledige personeelsbezetting waarmee u de doelstellingen die u heeft voor 2017 kunt halen. De hele transportsector zit economisch gezien weer in de lift. Met goed transportpersoneel en de hulp van IVLpersoneel maakt u een uitstekende start voor dit jaar. Maak direct een einde aan uw chauffeurstekort .  Besteed uw recruitment vandaag nog  uit bij IVLpersoneel! Bij IVLpersoneel krijgt u standaard:

 

  • Een professionele recruiter gespecialiseerd in vrachtwagenchauffeurs
  • De vacature wordt onder de aandacht gebracht in ons netwerk (meer dan 20.000 transportprofessionals)
  • Voldoende kandidaten voorgesteld die
  • U voert zelf enkel de eindgesprekken.

 

Samenwerken met IVLpersoneel is kostenbesparend omdat wij doelgerichte wervingsstrategieën hebben en precies weten waar welke wervingsformule het beste werkt. U hoeft dus geen vacature uit te zetten bij meerdere dure websites! Daarnaast voert u alleen 2e gesprekken met kandidaten u hoeft geen tijd te steken in eerste gesprekken of sollicitaties doorlezen.

Ontstaat er binnenkort een vacature of heeft al een vacature voor vrachtwagenchauffeur, heftruckchauffeur of transportplanner. Neem dan contact met IVLpersoneel op om af te stemmen wat wij kunnen betekenen voor u! Wij hebben altijd werkzoekenden vrachtwagenchauffeurs  in onze database die direct aan de slag kunnen.

 

chauffeurstekort