Veelgestelde Vragen Werkgevers

Hieronder beantwoorden wij enkele veelgestelde vragen van  werkgevers over de diensten van IVLpersoneel. De meest gevraagde dienst is: personeelsbemiddeling vrachtwagenchauffeur. Wij bemiddelen vrachtwagenchauffeurs die op zoek zijn naar een nieuwe en passende werkgever.

Heeft u andere vragen dan kunt u direct contact met ons opnemen via 0627272593 of ons contactformulier.

Heeft u vrachtwagenchauffeurs die beschikbaar zijn om in dienst te nemen ?

Ja we hebben een kandidatenbestand dat up to date is. Wij hebben voor elke regio enkele werkzoekenden vrachtwagenchauffeurs.  Mocht er nog geen match zijn in onze bestanden vinden wij snel iemand die aan uw specifieke profiel voldoet!

Wat is precies de service die ik krijg?

Als u ons inschakelt krijgt u een gesprek met ons over het functieprofiel en desgewenst professioneel advies over het functieprofiel. Verder krijgt u binnen  een aantal kandidaatprofielen toegestuurd. Deze kandidaten voldoen in hoge mate aan het gestelde profiel en beschikken over de juiste diploma’s. De kandidaten worden ook door ons team gescreend. Wij nodigen ze uit op gesprek en controleren diploma’s en referenties. U kunt zelf uit de toegestuurde profielen een eigen selectie maken en gesprekken mee voeren. U kiest dan zelf de meest geschikte kandidaat die het best bij uw organisatie past en in dienst neemt.

Hoe vraag ik een offerte aan?

Dat kan telefonisch 0627272593, per email of middels ons contactformulier

Kan ik ook op uitzendbasis personeel inlenen via u?

Nee, wij vinden het juist belangrijk dat u zelf iemand in dienst neemt. Het is belangrijk dat werkgevers en werknemers een goede werkverhouding hebben. Daarnaast is het belangrijk dat een arbeidsrelatie stabiel is. Voor de werkgever zijn er mits de functie structureel ingevuld moet zijn financiële voordelen. De werknemer is op zoek naar een inkomen uit arbeid en wil een langdurige relatie aangaan. Met een langdurige arbeidsrelatie wordt er meer productiviteit en rendement per werknemer behaald! Zeker als het gaat om personeelsbemiddeling vrachtwagenchauffeur kan het zeer verstandig zijn deze relatie goed te willen opbouwen. Voor transportbedrijven is de grootste uitdaging voor 2017 het vinden van geschikte chauffeurs, dus met een match van IVLpersoneel heeft u een hele goede start om deze uitdagingen tot een goed resultaat de brengen.

 

Zijn er hoge kosten verbonden aan personeelsbemiddeling via IVLpersoneel?

De kosten voor een personeelsbemiddeling via IVLpersoneel zijn lager dan een volledige advertentiecampagne op  de diverse media! Daarnaast neemt het u de zorg uit handen voor een eerste selectie. Kandidaten die in onvoldoende mate voldoen aan het door u gestelde profiel worden allemaal door ons op geheel correcte wijze afgewezen voor de betreffende functie. Wij beantwoorden elke sollicitatie met een persoonlijke afwijzing of verdere uitnodiging. Het is belangrijk voor het imago van ons en onze klanten dat iedere sollicitant correct behandeld wordt.

 

Ik heb eigenlijk alleen hulp nodig bij de wervingscampagne/functieprofiel  kan dat ook?

Jazeker, als u liever de hele selectie zelf doet kan dat ook. Het opstellen van een functieprofiel is een kunst op zich net als het bereiken van de juiste kandidaten.

 

Kan ik ook overige HR adviezen inwinnen?

Ja natuurlijk! Naast de hoofdactiviteit personeelsbemiddeling vrachtwagenchauffeur en andere beroepen hebben wij ook andere adviezen op HR vraagstukken die spelen in een transportbedrijf.Wij adviseren ook op het gebied van arbeidscontracten, voortgangsgesprekken, KPI’s opstellen en slecht nieuwsgesprekken.
Welke vacatures kan ik aanmelden?

Elke functie in de logistieke sector of bij een logistiek bedrijf komt in aanmerking. We zijn gespecialiseerd in functies tot en met MBO niveau. De beroepen waarmee klanten zich tot ons wenden zijn voornamelijk de beroepen waar  spraken van  schaarste is in het aanbod van kandidaten:

  • Chauffeur met Rijbewijs C (gevaarlijke stoffen/geconditionioneerd)
  • Chauffeur met Rijbewijs CE (gevaarlijke stoffen/geconditionioneerd)
  • Chauffeur buitenland (met alle mogelijke Rijbewijzen en diploma’s)
  • Chauffeur Distributie met Rijbewijs C
  • Chauffeur Betonmixer/Kraan met Rijbewijs C
  • Transportplanner MBO
  • Chauffeur met Rijbewijs B (minitruck)

 

Waar bent u gevestigd?

Wij hebben een adres in Rotterdam. Wij werken doorgaans in heel Zuidwest Nederland en hebben daar ook de meeste van onze relaties. Natuurlijk komen wij desgewenst graag bij u langs voor een introductie.

 

personeelsbemiddeling vrachtwagenchauffeur door IVLpersoneel, uw Intermediair Vervoer en Logistiek