Informatie voor werkgevers

Waarom IVLpersoneel als RPO logistiek (Recruitment process outsource) ?

Wij van IVLpersoneel leggen hieronder de voordelen van samenwerken met ons uit. Wij kunnen voorzien in uw personeelsbehoefte ook in de huidige markt! U kunt bij ons uw Recruitment uitbesteden (RPO logistiek) zodat u zich kunt focussen op de kerntaken van de bedrijfsvoering.

IVLpersoneel is een onafhankelijke personeelsintermediair met als doel vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar te brengen. Wij bemiddelen werkzoekenden naar een betaald dienstverband bij een werkgever die gekwalificeerd personeel nodig heeft. Ons personeelsaanbod behelsd doorgaans de volgende beroepen in de sector vervoer en logistiek:

Chauffeurs rijbewijs B (koerier)
Chauffeurs rijbewijs C
Chauffeurs gevaarlijke stoffen
Chauffeurs geconditioneerd vervoer
Chauffeurs tankauto
Chauffeurs cementmixer
Transportplanner MBO
Expeditiemedewerker
Reachtruckchauffeur
Heftruckchauffeur

Als u gebruik wilt maken van onze diensten neem dan z.s.m. contact met ons op voor een vrijblijvende offerte! Hieronder kunt ook nog meer informatie vinden over onze werk- en zienswijze!

Aantrekkende markt

De economie trekt langzaam maar zeker aan. Dit brengt ook in het transport en logistiek lichte groei met zich mee. Deze groei zorgt ervoor dat het drukker wordt bij bedrijven en dat de capaciteiten worden opgeschaald. Als bijeffect wordt het lastiger personeel te vinden. Voor een aantal logistieke beroepen zijn zelfs personeelstekorten. Het wordt voor werkgevers lastig om in contact te komen met de juiste werknemers. Er is beduidend minder (gekwalificeerd) aanbod. Zeker als HR en recruitment vallen onder een andere functie is het vinden van dit personeel een tijdrovende klus die ten koste gaat van kerntaken van deze functionaris. IVLpersoneel neemt u deze zorgen uit handen.

groei-cropped

Het personeel waar u naar op zoek bent en wat schaarser te vinden is moet de juiste papieren hebben. De overheid stelt verscheidende eisen aan de diplomering van de medewerkers in de vervoerssector. De overheid wil hiermee garanderen dat de vervoersector veilig opereert. Voor logistieke MBO beroepen zoals vrachtwagenchauffeur geldt een uitgebreide wetgeving omtrent diplomering en bijscholing. Dit werpt een drempel op in het aanbod van personeel. Een ieder die vandaag aan de opleiding begint is volgens het snelste traject pas over een jaar pas volledig zelfstandig inzetbaar. Daarnaast zijn er kosten aan verbonden om de opleiding te volgen.  Dat is nog een drempel om snel aan personeel te komen.

 Bij IVLpersoneel hebben  zicht op de individuele werkzoekers en houden we de trends in de gaten. Met onze hulp vindt u snel een gekwalificeerde kracht die een aanwinst is voor uw onderneming.

Kostenplaatje

Waarom zou ik het wervingsproces uitbesteden want u ook bij u moet de schoorsteen blijven roken? De kosten voor bemiddeling bij IVLpersoneel houden we laag omdat we zoekkosten kunnen bundelen. Wij zijn geenszins duurder dan uw andere opties. Als u zelf advertenties plaatst, lopen de kosten hier al snel voor op. Daarnaast kost het ook manuren om een selectieproces gaande te houden, de juiste kandidaat dient gefilterd te worden uit alle reacties die u binnen krijgt. Als u een uitzendbureau in de arm neemt krijgt u te maken met kosten die per gewerkt uur door de uitzendkracht oplopen. Zeker als u voor langere tijd een personeelslid nodig heeft is dat een hele dure optie. Met IVLpersoneel neemt u de door ons voorgestelde werknemer zelf in dienst. Daarmee kunt u een gezonde en langdurige werkrelatie opbouwen.  U treft in ons dus een volwaardige partij om het recruitment proces uit te besteden  (RPO logistiek)

Oplossing van IVLpersoneel

IVLpersoneel biedt voor u een oplossing voor uw personeelsvraagstukken. Met name voor de beroepen van vrachtwagenchauffeur, planner en heftruckchauffeur wordt het steeds lastiger gediplomeerd  en geschikt personeel te vinden. IVLpersoneel bemiddelt u graag naar betrouwbare en gediplomeerde medewerkers die op zoek zijn naar een langdurige arbeidsrelatie met u! Bij IVLpersoneel is het mogelijk om het hele traject van recruitment tot het aannemen van personeel te doorlopen. IVLpersoneel neemt u graag deze zorgen uit handen zodat u zich kunt richten op uw kerntaken; uw bedrijfsvoering draaiende houden.

Wij hebben het vinden van geschikt personeel als ons kerntaak. Wij kunnen onze krachten in de zoektocht naar het juiste personeel voor u bundelen met de behoefte van de hele markt. Wij hebben een uitgebreid netwerk van werkzoekenden. In dit netwerk bevinden zich zowel startende als ervaren krachten met de juiste instelling om (weer) hard aan het werk te gaan!

RPO logistiek IVLpersoneel

Bij IVLpersoneel nemen we ook de menselijkheid in het recruitment terug. Wij behandelen natuurlijk alle klanten als waardevolle personen. Maar daarnaast is elke kandidaat voor ons even waardevol; een individu die graag zijn/haar bijdrage wil leveren aan onze economie en wil voorzien in het eigen onderhoud. Daarom handelen wij alle sollicitaties op de juiste wijze af. Dat geldt ook voor de kandidaten die zich niet kwalificeren doordat zij bijvoorbeeld niet de juiste papieren hebben. Het is belangrijk voor ons en ook uw imago dat dit correct gebeurd. Want zij kunnen in de toekomst wellicht weer iets betekenen voor ons in of dezelfde hoedanigheid of een andere.  Indien mogelijk plaatsen wij deze kandidaten bij een andere organisatie. Wij willen graag iedereen die dat wil en kan aan het werk zien.

Wij weten dat onze aanpak leidt tot zeer gemotiveerde medewerkers met hart voor uw zaak.  Wij bieden daarom ook geen uitzendservice aan wij zijn enkel een RPO logistiek. U kunt uw recruitment uitbesteden bij ons, de mensen neemt u zelf in dienst. Wij geloven dat medewerkers een langdurige relatie willen aangaan met een werkgever en dat ze dan optimaal presteren.  Voor uw bedrijfsvoering heeft u juist de komende tijd, waarbij goed personeel weer schaarser wordt deze dienstverbanden weer hard nodig. U kunt rekenen op dit personeel, zij brengen u economische groei! IVlpersoneel is door dit totaalplaatje de beste keuze om mee samen te werken.

Bij IVLpersoneel kunnen we ook uw HRprocessen bekijken en u passende adviezen geven op het bijhouden van personeelsdossiers, voortgangsgesprekken, het opstellen van KPIs enz. Daarmee bieden we een totaaloplossing voor het recruitment proces. Neem vandaag nog contact op en neem IVLpersoneel als uw RPO logistiek.