Kandidatenbestand vrachtwagenchauffeurs

 

 Altijd kandidaten beschikbaar! ons kandidatenbestand vrachtwagenchauffeurs

Wij hebben altijd kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging als vrachtwagenchauffeur. De arbeidsmarkt voor vrachtwagenchauffeurs is volop in beweging. Wij maken van het vinden van de juiste mensen voor uw vacatures ons werk zodat u deze direct in dienst kunt nemen. U kunt erop vertrouwen  dat als er beschikbare kandidaten zijn IVLpersoneel ze vindt!   Ons kandidatenbestand vrachtwagenchauffeurs bestaat uit kandidaten die direct beschikbaar. Wij hebben een uitgebreide netwerk waarin wij makkelijk werkzoekende chauffeurs kunnen benaderen. Wij kunnen deze  uitnodigen om deel te nemen aan de sollicitatieprocedure voor uw vacature. Dit doen wij  indien er een match is. Ondanks dat er een tekort is aan vrachtwagenchauffeurs zijn er altijd chauffeurs die zoeken naar een baan.  De reden waarom is divers maar in ieder geval melden zij zich graag bij IVLpersoneel, want ook voor vrachtwagenchauffeurs is IVLpersoneel een goede matchmaker!  Enkele redenen waarom men via ons op zoek is naar een nieuwe of andere baan:

  • Kandidaten zoeken meer vastigheid en willen een direct dienstverband bij een transportbedrijf of eigen vervoerder.
  • Zij willen een andere soort ritten of ander type vrachtvervoer gaan uitvoeren.
  • Zij zoeken werk  met een standplaats dichter bij huis.
  • Kandidaten  zijn werkeloos geraakt doordat de werkgever failliet is verklaard.
  • Of zij zijn net pas klaar met de opleiding tot vrachtwagenchauffeur en enthousiast en gemotiveerd om aan de eerste baan als chauffeur te beginnen.

Voorselectie

Al deze werkzoekenden chauffeurs vertrouwen erop dat wij hen ondersteunen in hun zoektocht naar werk. Zij nemen de nodige kennis en ervaring met zich mee van het chauffeursvak en zijn doorgaans direct inzetbaar bij uw organisatie. Natuurlijk is het mogelijk om alles af te stemmen op uw bedrijfswensen of voorkeuren.

Al onze kandidaten krijgen een kennismakingsgesprek voor we ze bij u voorstellen waarbij wij de volgende gegevens en kenmerken halen:

  • Motivatie en passie hebben voor het chauffeursvak.
  • In kaart brengen hoe het zit met  de geldigheid van de chauffeurspas, code 95 , rijbewijzen en andere relevante papieren.
  • Of de kandidaat past binnen uw organisatie qua persoonlijkheid.

Nadat wij een kennismakingsgesprek positief hebben afgerond  stellen wij de kandidaat bij u voor. U kunt dan beslissen of u deze kandidaat verder wilt meenemen in uw eigen gespreksronde(s). Als alles positief verloopt voor beiden partijen is er een match en kunt u de kandidaat in dienst nemen!

Heeft u een vacature voor een vrachtwagenchauffeur. Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder op weg met ons bestaande kandidatenbestand vrachtwagenchauffeurs of ons uitgebreide netwerk!

kandidatenbestand vrachtwagenchauffeurs