Over mij Ina van Lith

Mijn naam is Ina van Lith en ik run IVLpersoneel. Ik woon in het centrum van Rotterdam met mijn vriend Korstiaan en onze 3 katten. Hieronder leg ik uit hoe ik tot IVLpersoneel ben gekomen:

Mijn vader was in mijn jeugd vrachtwagenchauffeur nationaal. Ik heb daarmee op vroege leeftijd kennis gemaakt met het chauffeursvak. Als klein meisje ging ik elke vakantie wel een dagje mee met mijn vader. Ik begrijp wat het is om lange dagen te maken en voor onverwachte zaken komen te staan tijdens de rit.  Na de middelbare school heb ik dan ook besloten om verder te gaan met de vervoerssector.  Ik heb altijd al geweten dat ik in de logistiek wilde gaan werken.  Ik heb mijn Masterdiploma “Urban, Port & Transport” economics gehaald aan de universiteit van Rotterdam. Na deze studie ben ik eerst terecht gekomen bij een groot callcentre in Rotterdam. Daar heb ik het vak van recruitment en HR geleerd. Nu ben ik aan de volgende stap toe en dat is mijn grote passie voor logistiek en vervoer combineren met het omgaan met mensen/HR. Ik wil graag mensen verbinden en aan het werk helpen. Mijn missie is dan ook: Zoveel mogelijk mensen aan het werk helpen. Ik leg mij toe om dit te doen binnen het vervoer en logistiek en dan met name in de beroepen waar tekorten zijn.

Het  is goed voor de hele maatschappij als iedereen in Nederland aan het werk is en niet werkloos thuis hoeft te zitten.  In het huidige aanbod wat er is op het gebied van recruitment kom je het te vaak tegen dat de selectie niet op de juiste menselijke wijze gebeurd. Daarom benader ik iedereen met respect en vind uit wat iemand echt wil. Iedereen heeft immers een skillset waarmee je terecht kan bij een werkgever.  Daarnaast is het voor werkgevers een grote opgave om de juiste persoon te vinden voor de baan, zeker als dit niet tot de dagelijkse bezigheden behoort . De conclusie  voor mij om dan in de  logistieke personeelsbemiddeling te gaan werken was met mijn achtergrond ook een hele bewuste en duidelijke!

 

Contact:email :  Ina van Lith of bel: 0627272593Ina van Lith